BTSE-johdannaisvaihto syvenee DeFi: ksi käärityn BTSE-tunnuksen avulla

Salausjohdannaisten vaihto BTSE esitteli 7. syyskuuta käärityn BTSE-tunnuksen kunnianhimoisella tavalla, jonka avulla käyttäjät voivat osallistua hajautettuun rahoitukseen (DeFi).

Kääritty BTSE-tunnus on olennaisesti ERC20-tunnus, joka käyttää säilytysmallia BTSE-tunnusten merkinnän toteuttamiseksi ETH-lohkoketjussa

Virallisessa blogiviestissä BTSE selitti, että he päättivät kääriä natiivimerkkinsä ERC20-tunnukseksi uusien sovellusten ja käyttötapausten käyttöönottamiseksi DeFi: ssä.

Pörssi totesi, että DeFi-tilan kasvu on ollut ennennäkemätöntä viime kuukausina, sillä se on lukinnut tällä hetkellä yli 8 miljardia dollaria erilaisiin likviditeettipooliin.

Siirtyminen BTSE-tunnuksen käärimiseen yhdistää nyt Bitcoin Profit: n likviditeetin ja omaksumisen Ethereumin ekosysteemiin. Tämän integraation avulla natiivitunnus voidaan luetella DeFi-protokollissa, kuten Uniswap tai Sushiswap .

Exchange laajentaa kattavuutta laajempaan yhteisöön

BTSE käyttää Bitcoin- ja salausteknologioita kehittäessään taloudellisia ratkaisuja käyttäjille ja tuodakseen innovatiivisia digitaalisia resursseja perinteiseen rahoitussektoriin.

Pörssi tarjoaa tällä hetkellä joukon rahoituspalveluja, jotka sisältävät spot- ja johdannaiskaupan, OTC- ja lainauspalvelut.

Uusin kehitys projektin päättämiseksi avaa nyt merkin oven oven laajentamiseksi laajempaan yhteisöön.

BTSE: n edistyneet käyttötapaukset ovat saavutettavissa vain hyödyntämällä Ethereum ERC20 -merkkitukea , joka isännöi nykyään suurinta osaa hajautetusta vaihdosta.

BTSE on tällä hetkellä myönnetty Liquid Networkille, joka ei tarjoa tukea DeFi: lle. BTSE on nyt ohittanut ETH- ja Liquid-ekosysteemien välisen kuilun tarjoamalla BTSE-tunnusten haltijoille enemmän mahdollisuuksia käyttää DeFi-palveluja, kuten hajautettua lainaa .

Kääritty ERC20-tunniste myös auttaa käyttäjiä tarjoamaan likviditeettiä Uniswapin kaltaisilla alustoilla ja ansaitsemaan tuottoja automatisoidusta markkinatuotannosta.

Kääritty BTSE tarjoaa houkuttelevia käyttötapauksia

Tuottavien käyttötapausten, kuten Uniswapin likviditeettipoolin rahoittaminen koron ansaitsemiseksi, lisäksi BTSE: n kääriminen voi myös helpottaa integrointia erilaisiin hajautettuihin pörsseihin ja vipuvaikutteisiin kaupankäyntiprotokolliin.

Uusi tunnus, joka toimii aivan kuten Wrapped BTC (WBTC), voisi myös mahdollistaa alkuperäisten kolikoiden (ICO) rahoittamisen suoraan ja rahapakkausten merkinnät käärittyjen BTSE-rahakkeiden talletuksissa.

Toinen mahdollinen käärityn tunnuksen käyttötapa on keskitetyssä keskuksessa ja muissa laitoksissa, jotka hyväksyvät salauksen. Tällaisten toimijoiden ei tarvitse ylläpitää useita solmuja tai vaivautua nestemäiseen integraatioon tulevaisuudessa.

Sen sijaan heidän on vain käytettävä ETH-verkkoa BTSE-tunnustuen integroimiseksi.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.