Ville Bitcoin-prisen holde på $ 10000?

Kongen af ​​kryptokurrency Bitcoin BTC har været skyhøje, da Bitcoin-prisen flyttede sig under $ 11700-området den sidste 1. september efter at have flyttet ind i to forskellige kortsigtede hoved og skuldre. Kongen af ​​kryptokurrency er berygtet for et velfortjent ry.

Det være sig institutionelle hvaler eller de velkendte udsving, hver prisstigning har altid mere end en risiko for handlende

Den 2. september 2020 fortsatte Bitcoin Superstar prisen med at falde, mens kongen af ​​kryptokurrency ikke fandt nogen støtte i denne varighed.

Mens Bitcoin-prisen i skrivende stund ligger på $ 10608,85-mærket, er den faldet over $ 100 i løbet af den sidste 1 time alene. Det ser ud til, at Bitcoin-forudsigelse fra Trading Shot bliver til virkelighed. Bitcoin-analytiker Trading Shot forklarede den 1. september, at BTC ser ud til at være i en oppustet prisstigning på grund af en pump and dump-handling . En pump-and-dump-handling er, når en stor institutionel investor eller hval investerer en stor mængde penge på markedet for at pumpe prisen op, før de tager indsatser ud af markedet. Selv Shot forventede imidlertid ikke, at dumpet ville skubbe prisen under $ 11100-mærket.

Bitcoin-prisbevægelse: Hvad kan man forvente?

Den aktuelle prishandling virker dyster for ikke kun daghandlere, men også hodlers. Trading View-analytiker Wyckoff Mode forklarer, at kryptokurrency står over for et enormt nedadgående pres, og det kan gå ned, hvis støtten ikke springer hurtigt ind for at give kongen noget spark tilbage i de bullish signaler. Mens Wyckoff på den anden side også forventede en stigning i prisen, hvis kryptokurrency-kongen formår at afværge den nuværende nedadgående tendens.

Analyse af prisbevægelsen den 2. september forklarer Trading Shot, at kryptokurrency kan komme tilbage i et rally, hvis et combo-træk rammer, men han identificerede et hoved- og skuldermønster på samme tid. Shot mener, at den nuværende Bitcoin-prisbevægelse er et identisk mønster som dannet den 3. august 2020.

Det er vigtigt at nævne, at traditionelt hoved- og skulderbevægelse er forbundet med en kommende nedadgående bearish tendens, mens et omvendt hoved og skulder er et forudsigeligt mønster for bullish tendenser.

Trading View-analytiker Alan Master ser ud til at være mere selvsikker på det nedadgående bygningstryk end Trading Shot, og hans analyse er tættere på den nuværende situation.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.